Camping Tropical Islands

Regio: Brandenburg

Deze camping is op dit moment niet te boeken

De camping Tropical Islands is gelegen in het oosten van Duitsland nabij de plaats Lübben. Deze camping heeft een belangrijke troef en dat is het enorme waterparadijs Tropical Islands, dat dus dezelfde naam draagt als de camping en op korte afstand van het campingterrein is gelegen. Hier zijn talloze zwembaden te vinden met attracties als glijbanen, wellnessvoorzieningen en watervallen. Voor het gemak kunnen de campinggasten gebruikmaken van de diensten van een shuttleservice naar het waterparadijs. Op de camping Tropical Islands zijn een aantal voorzieningen aanwezig zoals een kleine supermarkt en een bistro. Ook is er een ruimte, waar voor algemeen gebruik de wasmachines en drogers staan opgesteld.

Accomodaties Tropical Islands

Op de camping Tropical Islands zijn standplaatsen beschikbaar voor tenten en standplaatsen voor caravans. De tentplaatsen hebben een oppervlakte van zestig tot tachtig vierkante meter en de caravanplaatsen beschikken over een oppervlakte van honderd vierkante meter.

Omgeving Tropical Islands

De camping Tropical Islands kan als een perfecte uitvalsbasis beschouwd worden om de omgeving op een ondernemende wijze te verkennen. Wandeltochten en fietstochten zijn daar bij uitstek geschikt voor. De bekende steden zoals Berlijn en Dresden liggen op ongeveer een uur afstand rijden van de camping en zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Berlijn is een historische stad met prachtige bezienswaardigheden, maar ook een stad waar uitstekend gewinkeld kan worden en waar men heerlijk kan eten in uitstekende restaurants. De plaats Lübben ligt op vijftien kilometer afstand van de camping en biedt ook verschillende mogelijkheden voor vermaak.

Foto's
Uw camping op de kaart
Uw camping en andere campings in Brandenburg